keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kamerat ja kynät esiin......nyt alkaa kaikille avoin valokuvaus- ja kirjoituskilpailu teemalla
Joutsa – hyvä paikka asua


Osallistu Elinvoimaa Joutsaan! – kehittämishankkeen järjestämään Joutsa-aiheiseen valokuvaus- ja kirjoituskilpailuun.  Kilpailun teemana on Joutsa asuinpaikkana. Kuvaa tai kirjoita siitä, miksi sinun mielestäsi Joutsa on hyvä paikka asua. Kilpailussa on kaksi sarjaa:

Valokuvasarja: Kuvaa Joutsaa, joutsalaisuutta ja joutsalaisia ihmisiä. Laita mielikuvituksesi liikkeelle ja näytä, miksi Joutsa on hyvä paikka asua. Anna kuvallesi nimi, kerro mistä kuva on, kuvanoton ajankohta ja henkilökuvassa henkilön nimi. Henkilöitä kuvattaessa, muista myös kysyä kuvattavalta lupa. Kuvien tulee olla sähköisessä muodossa mahdollisimman tarkalla resoluutiolla, joten älä siis pienennä tiedostoja. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun maksimissaan kolmella kuvalla.

Kirjoitussarja: Kirjoita teemalla Joutsa – hyvä paikka asua. Kirjoituksen tyyli ja muoto on vapaa, se voi olla esimerkiksi tarina, runo, pakina, novelli tai vaikka satu. Arvostamme erityisesti luovia ja yllättäviä näkökulmia annetusta teemasta. Otsikoi kirjoituksesi itse ja lähetä tekstisi mielellään sähköisessä muodossa. Muista liittää nimesi ja yhteystietosi viestiin mukaan.

Kilpailuaika on 1.6.-31.8.2013. Kilpailukuvat saavat olla korkeintaan vuoden vanhoja. Kuvat ja kirjoitukset tulee lähettää 31.8.2013 mennessä sähköpostilla osoitteeseen elinvoimaajoutsaan@gmail.com tai postissa Joutsan kunta, Tiia Rantanen, PL 20, 19651 Joutsa.
Muista laittaa sähköpostiviestin otsikoksi: Kilpailu + etunimi + sukunimi, jotta kuvasi varmasti löytää tiensä kilpailuun. Kerro yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun tarvittaessa yhteydessä.

Kilpailun raati valitsee ja palkitsee kilpailun voittajat molemmissa sarjoissa Nokia Lumia 520 puhelimilla. Lisäksi kilpailussa jaetaan tuomariston harkinnan mukaan myös muita tavarapalkintoja.
Lähettämällä kuvasi ja kirjoituksesi meille, annat samalla suostumuksesi materiaalin pysyvään käyttöön Joutsan kunnalle ja kilpailun yhteistyökumppanille. Kuvia ja kirjoituksia voidaan julkaista myös esimerkiksi kuntaa esittelevissä markkinointimateriaaleissa.
Parhaat kuvat ja kirjoitukset julkaistaan myös Joutsan kunnan internetsivuilla sekä paikallislehti Joutsan Seudussa.

Kilpailun yhteistyökumppanit: Joutsan kunta ja Joutsan Seutu Oy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti