tiistai 20. elokuuta 2013

Kunta kylässä -illoissa kunnan johto tapaa asukkaita


Kuntalaistapaamiset jatkuvat syksyllä ja talvella Joutsan kylissä pidettävillä keskusteluilloilla. Kaikkiin tilaisuuksiin osallistuu aina sekä kunnan johtavia virkamiehiä että luottamushenkilöitä. Illoissa on tarkoituksena keskustella kuntalaisia askarruttavista asioista. Lyhyiden avauspuheenvuorojen lisäksi pääpaino on kuntalaisten kuulemisella. Toivottavaa on, että myös päättäjät pääsevät laajasti osallistumaan näihin tilaisuuksiin ja ottamaan osaa keskusteluun.

Kunta kylässä -illat järjestetään kuudessa paikassa: Uimaniemellä, Rutalahdessa, Mieskonmäessä, Leivonmäellä, Joutsan keskustassa ja Pappisissa. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, ja niihin toivotaan laajasti osallistujia eri puolilta Joutsaa. Jokainen voi valita itselleen sopivimman paikan ja ajankohdan asuinkylästä riippumatta tai käydä kuuntelemassa vaikka kaikki tilaisuudet.

Illat on haluttu tuoda lähelle kyläläisiä ja niiden toivotaan houkuttelevan kylätaloille runsaasti väkeä keskustelemaan ajankohtaisista teemoista. Kunta kylässä jatkaa tapaamisten sarjaa, joka alkoi kesäkuussa Kunta bensiksellä – kampanjalla ja jatkui kuntapäättäjien kävelevällä Joutopäiväosastolla. Tilaisuudet vastaavat myös Elinvoimaa Joutsaan – hankkeen yhteen tavoitteeseen tiivistää kuntaorganisaation ja kuntalaisten vuorovaikutusta ja yhteydenpitoa.

Alustava Kunta kylässä -aikataulu:
2.9. klo 18 Uimaniemi, Hankaan erätalo
30.9. Rutalahti
lokakuu Mieskonmäki
25.11. Leivonmäki
ilm. myöh. keskusta
ilm. myöh. Pappinen

Lisätiedot:        kunnanjohtaja Harri Nissinen, 050 65 435
                         kunnanhallituksen puheenjohtaja Pekka Hytönen, 0400 543 990

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti