perjantai 10. lokakuuta 2014

Kuoromusiikkia ja tutustumista


Hyvä paikka asua – konsertti kokoaa yhteen uudet ja vanhat joutsalaiset

Perjantaina 10.10.2014 klo 18 kuullaan Joutsan nuorisoseurantalolla (Jousitie 27) neljän paikallisen kuoron yhteiskonsertti. Konsertin järjestävät yhteistyössä Joutsan kunta, Joutsan seurakunta ja Elinvoimaa Joutsaan – kehittämishanke, teemalla Joutsa - hyvä paikka asua. Konsertti on kaikille avoin tilaisuus, johon on vapaa pääsy.

Konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus kuoromusiikkia paikallisesta tuotannosta, hengellisen musiikin kautta aina kevyeen musiikkiin asti. Sekakuoro Sepposet, Joutsan Naiskuoro, Leivonmäen kirkkokuoro ja Viihdekuoro Karpalot ovat koonneet ja harjoitelleet konsertin noin tunnin mittaisen ohjelmiston.

Konsertin ajatuksena on tavoittaa erityisesti Joutsaan muualta muuttaneet asukkaat, joille nykyinen kotikunta ei välttämättä ole vielä läpikotaisin tuttu. Tai vaikka olisikin, kannattaa silti tulla kuuntelemaan paikallista musiikkitarjontaa. Konserttiin toivotetaan yhtälailla tervetulleeksi myös kunnassa pidempään asuneet. Konsertin jälkeen Joutsan kunta ja seurakunta pitävät lyhyet puheenvuorot ja kahvikupin äärellä on hyvä tilaisuus jutella vapaasti ja tutustua toisiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti